Hoe Bouw Je Een OpenCart Webshop Binnen 10 Minuten

Geschreven door OpenCart Specialist 03-06-2017 0 Reacties

Jouw webshop in 10 minuten gebruiksklaar voor de Nederlandse markt

In slechts 10 minuten staat er een compleet nieuwe webshop op je scherm. Jouw nieuwe webshop nog wel. En voorzien in al je wensen. Geen overbodige stappen maar een snelle en gemakkelijke oplossing. Kies voor het customized OpenCart 2.3 programma, met Nederlands en iDeal totaalpakket.

Engels VS Nederlands

Ga je aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe webshop, dan koos je er misschien voor om OpenCart zelf te installeren. Na de installatie merk je al snel dat je een standaard webshop gebouwd hebt. Op zich niks mis mee natuurlijk. Maar als je beter kijkt, dan zie je dat zowel het administratiepanel als de aanwijzingen op de voorkant van de webshop in het Engels worden weergegeven. Ook de valuta, btw en koppelingen zijn nog niet afgestemd op zaken doen in Nederland. Onhandig!

iDeal

OpenCart 2.3 + Nederlands + iDeal Totaalpakket

De standaard webshop zo inrichten dat hij compleet afgestemd is op Nederlands handelsverkeer, vraagt om een bulk kennis en is een tijdrovend proces. En ondanks dat jouw kennis van het Engels misschien perfect is, loop je nog steeds tegen het probleem aan dat de standaard webshop niet goed samengaat met de bestelprocedures in Nederland. Daarom is het in onze ogen beter om dit probleem van te voren aan te pakken. De oplossing: het OpenCart 2.3 + Nederlands + iDeal Totaalpakket.

Vraag een gratis offerte aan

Zorgeloos zaken doen

Bestel dit pakket en jouw webshop vult direct alle wensen in die je hebt bij zaken doen in Nederland. Installeer het programma en het totaalpakket stelt je gehele OpenCart webshop automatisch in het Nederlands in. Zowel de taal als de valuta, btw en koppelingen, overal wordt voor gezorgd.

Nieuwe webshop ontwikkelen

Zaken doen met het buitenland kan trouwens ook gewoon. Wil je een andere taal of andere btw-instellingen, dan zal dit wel los geïnstalleerd moeten worden. Een nieuwe webshop ontwikkelen kost tijd, maar dan heb je wel hetgeen wat aan je wensen voldoet! Het voordeel van online shops is dat ze ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk zijn voor je klanten.

Welke betaalproviders biedt het pakket?

  • Sisow
  • Mollie
  • MultisafePay
  • iDeal Checkout

Heeft een andere provider jouw voorkeur? Dat is geen enkel probleem. Andere providers integreren wij kosteloos voor je.

Bestel, betaal en download het pakket direct. Aan de slag met OpenCart is nooit eerder zo simpel geweest.

Vraag een gratis offerte aan

Bekijk de installatie video instructies!

Schrijf een reactie