Hoe Bouw Je De Beste OpenCart Afreken Pagina

Geschreven door OpenCart Specialist 23-04-2017 0 Reacties

De oplossing tegen afhakers: verhoog uw conversie met OpenCart Onepage Checkout

Wat wij u nu gaan vertellen, kan als shockerend worden ervaren...

Het blijkt dat 67% van de bestellingen stukloopt vlak voordat de betaling is afgerond.

Dat is veel meer dan de helft. En dat tegen het moment van betalen aan. Dit betekent dat men wel het hele proces doorgelopen is, zich zelfs al helemaal verheugd heeft op het in huis halen van het product, en dan toch besluit niet te betalen. Wat gaat er mis?!

Te veel stappen die de koper moet nemen en te veel velden die ingevuld moeten worden. Er zijn simpelweg te veel acties die uitgevoerd moeten worden. Het wordt verwarrend, onoverzichtelijk. De klant haakt af. Zonde!

De redding is nabij

Het percentage afhakers dient met spoed omlaag gebracht te worden en dat is mogelijk. Wij weten wat er mis gaat, dus de oplossing wordt geboden. “OpenCart Afrekenen”. Wij bieden een OpenCart extentie die toegevoegd wordt aan het besturingssysteem van uw OpenCart webshop. Deze extentie maakt het mogelijk een betere en vooral supersnelle en overzichtelijke afrekenpagina te creëren. Een pagina die de klant niet overweldigd zodat hij zijn geduld niet verliest voordat de betaling afgerond is. De ideale oplossing voor het verhogen van uw conversie.

OpenCart Onepage Checkout

Of te wel: afrekenen op 1 pagina. Dit vormt in onze ogen de oplossing voor het probleem. Met de OpenCart Onepage Checkout vult u 1 pagina met alle info die u en uw klant nodig hebben om het afrekenproces te doorlopen. Van het invullen van de gegevens tot het overzicht van de winkelmand en het totaalbedrag. Niet meer eindeloos doorklikken zodat men de weg kwijtraakt. U gaat zien, het percentage afhakers daalt direct.

  • - Alle info op 1 overzichtspagina. De indeling heeft u zelf in de hand
  • - De volgorde van de stappen van de klant bepaalt u op deze manier zelf
  • - Ook de back-end blijft zo overzichtelijk en onvervuild

 

Ontelbare mogelijkheden

Dat de pagina afgestemd is op de wensen van uw klanten, daar zorgen wij voor. Maar dat de pagina ook helemaal past bij u en uw webshop, daar heeft u ook zelf ook een vinger in de pap. De mogelijkheden zijn namelijk zo goed als eindeloos.

Wat denkt u bijvoorbeeld van deze opties?

checkout-social-media-integratieKlanten laten inloggen via social media

Buttons toevoegen van o.a. Facebook, Google+, LinkedIn en Yahoo om het inlogproces te versnellen en versimpelen.

opencart-checkoutOok voor mobiel

Niet alleen op desktop, maar ook op tablet en smartphone ziet uw bestelpagina er perfect uit. Alle functionaliteiten komen goed tot hun recht, wat het bestelproces alleen maar ten goede komt.

checkout-veldenAnalyses draaien

Houd precies bij waar mensen uit het bestelproces stappen. Aan de hand van deze leerzame info kunt u direct oplossingen toepassen.

multistore-vriendelijkOok geschikt voor uw multistore

Gelijk of hetzelfde? De tool werkt ook voor multistores. Ideaal wanneer u snel dingen wil toepassen in uw verschillende shops.

opencart-checkoutA-B testen

Wat werkt en wat werkt beter? In deze extensie zit een speciale tool die A-B testen gemakkelijk mogelijk maakt. En deze informatie is onbetaalbaar nuttig.

ajax-quick-checkout-designsWat is uw stijl? Kies wat bij u past

De klant ziet graag een kwalitatief mooie website. Hier komt u niet onderuit. Kies een thema dat bij u past en verras uw klanten met dit mooie design.

opencart-quick-checkoutZo laat u uw conversie groeien

OpenCart sales conversies verhogen, dat is waar het allemaal om draait. Zoveel mogelijk producten (en/of diensten) verkopen via uw webshop. En nu u weet wanneer de meeste mensen afhaken, staat u toch ook te springen dit zo snel mogelijk te voorkomen? Ga aan de slag met OpenCart Onepage Checkout en verhoog het aantal bestellingen.

Schrijf een reactie