Nieuw Ajax Quick Checkout - One Page Checkout

De OpenCart Afreken Module Voor Verhoogde Checkout Conversies

Heb je een webshop die draait op het OpenCart platform? Dan is er een zeer handige module beschikbaar om te zorgen voor een uitermate snelle checkout.

Bij het doen van aankopen via het internet, is het namelijk een feit dat klanten graag zien dat ze snel kunnen afrekenen na het maken van een keuze.

De grootste ergernis vormt het aantal pagina’s die er doorlopen dienen te worden om de koop definitief te kunnen sluiten. Specifiek gaat het om de vele stappen die er genomen moeten worden, een hoop velden die de klant moet doorlopen en niet te vergeten, het plegen van handelingen die vaak ook nog onduidelijk zijn.

Tevens, hoe minder tijdrovend het proces is, des te meer kans je als webshopeigenaar maakt dat kopers positief over jouw webwinkel zullen praten. Voor een succesvolle webwinkel is dat een zeer belangrijk gegeven.

opencart-checkoutSnelle OpenCart checkout en klanttevredenheid

Met de OpenCart OnePageCheckout extensie sla je als webshophouder twee vliegen in één klap. Je zorgt ervoor dat klanten slechts middels één pagina het koopproces kunnen afronden. En je zorgt voor een extra goede naam van je webwinkel.

opencart-quick-checkoutSlechts één pagina en eigen layout opmaken

Alle noodzakelijke stappen om het koopproces af te ronden zijn samengebracht op één pagina. Je kunt zelfs alles naar eigen smaak indelen.

Het is tevens mogelijk de te verrichten handelingen onder te verdelen in één, twee of drie stappen. Een layout met twee kolommen maken kan ook met deze mobielvriendelijke extensie.

checkout-veldenSnelle weergave browser, eigen velden en statistieken

Middels speciale coderings technieken wordt ervoor gezorgd dat een snelle weergave in de browser altijd een feit is. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf aan te geven welke velden je in je Checkout Page wilt weergeven en of deze wel of niet verplicht zijn.

Met de AJAX Quick Checkout kun je verder statistieken bijhouden en het is zelfs mogelijk A/B-testen uit te voeren. De beschikking hebben over al je favoriete betalings- en verzendmethoden blijft bestaan.

checkout-social-media-integratieSocial media integratie

Koop je de AJAX Quick Checkout extensie, dan krijg je de Social logins module er gratis bij. Met deze module kun je Facebook, Google+, Linkedin en Yahoo buttons plaatsen op je website zodat er op makkelijke wijze ingelogd kan worden. Wil je de login buttons een eigen stijl meegeven door een andere kleur te kiezen, de grootte te veranderen of anders te positioneren, dat is allemaal mogelijk.

multistore-vriendelijkMulti Store vriendelijk

De AQC checkout module kan ook gebruikt worden indien je meerdere OpenCart webshops vanuit één admin bedient. Voor elke shop die je beheert kun je apart de checkout pagina bewerken. Zodoende ben je dus niet gebonden aan maar één stijl voor al je webwinkels.

ajax-quick-checkout-designsAJAX Quick Checkout thema’s

Standaard wordt AJAX Quick Checkout geleverd met maar liefst vijf checkout thema’s. Op deze wijze ben je niet gebonden aan één standaard opmaak. Ben je zelf een developer, je hebt dan de mogelijkheid om zelf thema’s te creëren. Volledige creatieve vrijheid dus.

Een OpenCart webshop waarbij makkelijk afrekenen altijd een feit is? Met de AJAX Quick Checkout extensie is dat volledig mogelijk.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Ajax Quick Checkout - One Page Checkout

  • Model: 4567
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €99,99
  • Excl. BTW: €99,99

Betaal Opties

Tags: Ajax Quick Checkout - One Page Checkout, OpenCart Modules