Menu
Winkelwagen

Online betalen in OpenCart

Een van de belangrijkste taken van jouw webshop is natuurlijk ervoor zorgen dat jouw klanten een aankoop doen. Onze OpenCart webshops zijn op dit punt geoptimaliseerd met als doel jouw klanten sneller en gemakkelijker te kunnen laten betalen. Als klant heb je de keuze om te betalen met iDEAL, Bancontact, Sofort, CreditCard en andere internationale betaalmethodes. Hierdoor kun je ook internationaal zaken doen met hetzelfde gemak. Dit heeft niet alleen voor je klanten maar ook voor jou veel voordelen, je hoeft nu immers zelf niet meer achter betalingen aan te gaan en weet zeker dat een betaling in goede orde ontvangen heeft. Bovendien wordt het natuurlijk aantrekkelijker om een bestelling te plaatsen als er snel en gemakkelijk betaald kan worden.

Verhoog de conversie

Uit onderzoek is gebleken dat er tijdens het bestelproces veel klanten besluiten om uiteindelijk geen bestelling meer te plaatsen. Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben, soms willen klanten niet registreren, soms zijn de verzendkosten te hoog of wordt er uiteindelijk besloten om alsnog even te wachten met bestellen. Een van de meest voorkomende oorzaken ligt in de hoek van de betalingen. Klanten die willen bestellen moeten immers snel kunnen betalen. Je zult dan ook zien dat jouw OpenCart shop minder uitval zal hebben en meer geslaagde transacties zal krijgen door het aanbod van veel verschillende betaalmogelijkheden.

Snel en efficiënt bestellingen verwerken

Consumenten zijn anno 2017 al gewend een bestelling binnen een werkdag te kunnen ontvangen. Vrijwel elke volwassen webshop zal dan ook proberen om zo snel mogelijk een bestelling te kunnen verzenden. Om bestellingen snel en efficiënt te kunnen verwerken is het van essentieel belang om zekerheid te hebben van betalingen. Zo kun  je de bestelling namelijk meteen laten verzenden naar de klant. Dankzij de payment gateways die wij voor jou installeren hoef je dit niet meer zelf te controleren, je kunt eenvoudig in de backend terugzien of een betaling ontvangen is.

OpenCart en iDeal