Menu
Winkelwagen

OpenCart Multi store webshop

Een van de meest grote voordelen van een OpenCart webshop is het gemak waarmee je een Multi store omgeving kunt opzetten. Je hoeft dus niet meer voor elke webshop een apart pakket aan te schaffen of te werken met verschillende systemen. Dit is niet alleen gemakkelijk maar biedt ook uitgebreide mogelijkheden om je webshops aan elkaar te koppelen. Artikelen hoef je dus maar een keer in te voeren. Je kunt hierna zelf bepalen welke artikelen je zichtbaar wilt hebben in de verschillende webwinkels.

Eenvoudig en snel jouw webwinkels onderhouden

OCS heeft al jaren ervaring in het bouwen van een goed functionerende Multi Store omgeving. Als geen ander kennen wij de nieuwste ontwikkelingen en de beste technieken die ervoor zullen zorgen dat al je webshops vanuit een krachtige backend beheerd kunnen worden. Het is hiervoor niet noodzakelijk dat al jouw websites op hetzelfde domeinnaam staan, elke OpenCart webwinkel kan een eigen domein en een eigen webshop aanhouden. Hierdoor hoeven jouw klanten dus niet te zien dat verschillende webshops vanuit dezelfde backend beheerd worden. Je kunt er zo voor kiezen om bepaalde artikelen wel of niet aan te bieden en zelfs de prijzen aan te passen in een of al jouw webshops.

Werken met meerdere leveranciers

Een van de grootste struikelblokken voor een Multi Store omgeving met OpenCart is het werken met verschillende leveranciers. Het vereist dan ook een behoorlijke dosis kennis en ervaring om dit betrouwbaar en stabiel in te kunnen richten. Wij zijn er daarom trots op dat wij kunnen stellen dat dit bij onze OpenCart webshops geen enkel probleem is. Het maakt niet uit of je nu zaken wilt doen met een vaste leverancier of kiest voor meerdere leveranciers die het assortiment in jouw webwinkels toont. In onze shops zijn de mogelijkheden hierin vrijwel onbeperkt.

OpenCart en Multistore