OpenCart en Responsive Designs

Het belang van een responsive website

Tegenwoordig zitten we niet meer alleen achter de computer om te internetten. De tablet, smartphone en zelfs smart tv zijn erg populair om snel en gemakkelijk iets op te zoeken maar ook om online te winkelen. Wist u bijvoorbeeld dat alleen al in 2012 het aantal gebruikers van deze apparaten maar liefst vier maal zo groot geworden is? Het is dus zonder meer belangrijk om ervoor te zorgen dat uw OpenCart webshop er niet alleen op de computer maar ook op alle mobiele apparaten goed uit komt te zien. Op verzoek maken wij uw webshop responsive. Dit wil zeggen dat uw website op alle apparaten prettig leesbaar en volledig functioneel zal zijn.

⁣⁣

Uw eigen unieke design

Bij het ontwerpen van uw OpenCart webshop bent u niet gebonden aan de vaste, standaard designs. Onze designers kunnen voor u een speciaal ontworpen layout maken waarmee uw webwinkel zich zal onderscheiden van de standaard webshops. U bent hierin volledig vrij en kunt uw creativiteit in vrije loop laten. Waar nodig kunnen wij u uiteraard altijd adviseren, zo krijgt u een shop zoals u dat zelf wenst zonder dat u beperkt wordt.

⁣⁣

Uw bestaande OpenCart responsive maken?

De opkomst van mobiel internet is vrij plotseling ontstaan en erg snel gegroeid. Hierdoor zijn veel bestaande webwinkels tot op de dag van vandaag nog steeds niet responsive. Potentiële klanten die de shop bezoeken vanaf een mobiel apparaat zullen dan ook snel afhaken doordat de website niet werkt of niet goed leesbaar is. OpenCartspecialist.com heeft de kennis en ervaring om uw bestaande website te voorzien van een mobile framework. Hierdoor hoeft uw bestaande website niet te veranderen en zullen de bezoekers vanaf een pc of laptop de oude, vertrouwde pagina blijven zien. Gebruikers vanaf een mobiel apparaat zullen echter een geoptimaliseerde versie van uw website te zien krijgen waarin er gemakkelijker, overzichtelijker en sneller genavigeerd kan worden.

⁣⁣

Uw website nog niet responsive?
Neem contact met ons op

Vraag gratis een offerte aan