OpenCart en SEO

Hoger komen in Google met uw OpenCart shop

Een van de vragen waar elke webshop eigenaar mee worstelt is hoe de shop hoger kan komen in de zoekresultaten van Google. Het optimaliseren van de webshop hiervoor, de zogenaamde zoekmachine optimalisatie ofwel SEO, is een vrij complexe materie die bovendien erg veranderlijk is. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw OpenCart shop door ons te laten optimaliseren. Hierdoor zult u sneller en hoger opduiken in de zoekresultaten met als gevolg meer verkeer, meer potentiële klanten en uiteindelijk meer omzet.

⁣⁣

OpenCart SEO

Een goede optimalisatie is afhankelijk van meerdere factoren, het is niet mogelijk om een concreet standaard antwoord formuleren op de vraag ‘hoe kom ik hoger in Google?’. Uw OpenCart webshop wordt daarom op verschillende vlakken geoptimaliseerd door ons. U kunt hierbij denken aan het toevoegen van de juiste ‘img alt’ tags om uw afbeeldingen te beschrijven maar ook de teksten op uw website. Het is daarom ook mogelijk om uw webshop door ons te laten voorzien van SEO geoptimaliseerde teksten. Deze teksten kunt u afstemmen op de bezoekers die u ermee wenst te ontvangen. Uiteraard kunnen wij vooraf een SEO analyse uitvoeren om samen met u te bepalen wat in uw specifiek geval het meest verstandig is

⁣⁣

Succes gegarandeerd

Dankzij ons team van ervaren SEO specialisten en jarenlange ervaring op het gebied van SEO voor OpenCart hebben wij een beproefde methode kunnen ontwikkelen om u hoger te laten scoren in Google. Daarom krijgt u van ons ook gewoon de garantie dat uw geoptimaliseerde webshop beter zal scoren in Google en andere zoekmachines. Het optimaliseren is daarom een goede investering om beter bereikbaar te zijn voor uw bestaande klanten en natuurlijk potentiële klanten naar uw eigen webshop te leiden. Als u kiest voor OpenCartspecialist heeft u hier geen omkijken meer naar, van het aanmelden voor de indexering tot Google tot het vullen van de website, alles wordt u uit handen genomen door een professionele SEO specialist.

⁣⁣

Scoort uw webshop niet goed in Google?
Neem contact met ons op

Vraag gratis een offerte aan