Menu
Winkelwagen

Hoger komen in Google met jouw OpenCart shop

Een van de vragen waar elke webshop eigenaar mee worstelt is hoe de shop hoger kan komen in de zoekresultaten van Google. Het optimaliseren van de webshop hiervoor, de zogenaamde zoekmachine optimalisatie ofwel SEO, is een vrij complexe materie die bovendien erg veranderlijk is. Wij bieden je daarom de mogelijkheid om jouw OpenCart shop door ons te laten optimaliseren. Hierdoor zul je sneller en hoger opduiken in de zoekresultaten met als gevolg meer verkeer, meer potentiële klanten en uiteindelijk meer omzet.

OpenCart SEO

Een goede optimalisatie is afhankelijk van meerdere factoren, het is niet mogelijk om een concreet standaard antwoord formuleren op de vraag ‘hoe kom ik hoger in Google?’. Je OpenCart webshop wordt daarom op verschillende vlakken geoptimaliseerd door ons. Je kunt hierbij denken aan het toevoegen van de juiste ‘img alt’ tags om je afbeeldingen te beschrijven maar ook de teksten op je website. Het is daarom ook mogelijk om jouw webshop door ons te laten voorzien van SEO geoptimaliseerde teksten. Deze teksten kunt je afstemmen op de bezoekers die je ermee wenst te ontvangen. Uiteraard kunnen wij vooraf een SEO analyse uitvoeren om samen met jou te bepalen wat in jouw specifiek geval het meest verstandig is

Succes gegarandeerd

Dankzij ons team van ervaren SEO specialisten en jarenlange ervaring op het gebied van SEO voor OpenCart hebben wij een beproefde methode kunnen ontwikkelen om jou hoger te laten scoren in Google. Daarom krijg je van ons ook gewoon de garantie dat jouw geoptimaliseerde webshop beter zal scoren in Google en andere zoekmachines. Het optimaliseren is daarom een goede investering om beter bereikbaar te zijn voor je bestaande klanten en natuurlijk potentiële klanten naar jouw eigen webshop te leiden. Als je kiest voor OpenCart Specialist heb je hier geen omkijken meer naar, van het aanmelden voor de indexering tot Google tot het vullen van de website, alles wordt je uit handen genomen door een professionele SEO specialist.

OpenCart en SEO