OpenCart Upgrade Naar 3.x

What's New in OpenCart 3.0

Heeft u gehoord van de nieuwe OpenCart 3.0? Tijd om daar snel meer over te weten te komen! Er zijn een paar nieuwe zaken uitgekomen voor de OpenCart 3.0. We hebben het voor u op een rijtje gezet en geven je er onderstaand meer informatie over:

  • Language Editor (Translations)
  • In admin Marketplace
  • Thema Editor
  • Multilanguage SEO url's
  • Verbeterde admin data filters
  • Verbeterde admin rapporten
  • Nieuwe admin interface
  • Nieuwe template engine (Twig files)

Bij de nieuwe OpenCart 3.0 zijn een paar veranderingen doorgevoerd. Daarover berichten we u graag. Marketplace is een van de veranderingen. U kon vroeger deze functie alleen via de officiële website van OpenCart bereiken, nu kan dat ook via de admin van uw webshop. Het voordeel is dat u nu de modules en thema’s rechtstreeks kunt bekijken en toe kunt voegen. Er is ook een standaard zoekfunctie ingebouwd met extra filters. Deze kunnen dan weer gebruikt worden, zodat u verfijnd kunt zoeken binnen de modules en thema’s. Er kunnen ook verschillende categorieën en prijsklassen bekeken worden. Het voordeel dat u daarbij hebt is dat u nu de OpenCart modules beter kunt vinden en downloaden, dit gaat ook veel sneller en eenvoudiger.

.

Translations bij upgrade OpenCart 3.0

Een andere functie die is toegevoegd is translations. De functie is beschikbaar via het crowdsourcing project Crowdin. Voor alle online retailers die een OpenCart-winkel nodig hebben in hun eigen moedertaal (maar waarvan een vertaling niet compleet is of nog niet bestaat), kunnen een bijdrage leveren aan het Crowdin project. U kunt zien welke talen al beschikbaar zijn, die staan in het veld “Available Translations”.

U heeft nu ook de language editor. U kunt uw ontwerp aanpassen, maar nu kunt u ook eenvoudig de content in uw winkel aanpassen. U kunt nu ieder stukje tekst veranderen in de door uw gewenste taal, dit hoeft niet meer direct in de code.

.

Nog meer wijzigingen OpenCart 3.0

Dan is er het design dat is veranderd. Binnen de nieuwe OpenCart 3.0 zijn de “Theme Editor” en “Language Editor” nieuwe functies. Het zijn twee hele goede toevoegingen. Hierdoor zijn de toegang tot en de wijziging van de bestanden van de winkel gemakkelijker. Het kan nu namelijk rechtstreeks vanuit de admin panel worden geregeld. Dan is er nog nieuwe “Theme Editor”, deze heeft een gebruikersvriendelijke interface en ook is deze nu prima te begrijpen voor niet-ontwikkelaars en voor de gebruikers zonder technische kennis.
 

.

Voordelen OpenCart 3.0

Een bijkomend voordeel van OpenCart 3.0 zijn de “Affiliates”. Vanaf nu staan deze bij de afdeling Klanten. Hierdoor kunt u nu de affiliates aanmaken in dezelfde omgeving waar je dus ook handmatig nieuwe klanten toe kunt voegen. Als u bij de nieuwe OpenCart 3.0 kijkt naar System, dan ziet u hier ook veranderingen die zijn doorgevoerd. U heeft daarbij eerst een aantal aanpassingen in de rangschikking. Daarbij is de “Tools” sectie verwijderd. Het is maar een kleine verandering in de admin panel, maar daardoor is het wel meer georganiseerd.

Als u vragen heeft over deze wijzigingen van OpenCart 3.0, neem dan gerust contact met ons op.

   

Onze tevreden klanten
OCS heeft voor ons een OpenCart Multishop omgezet van 1.5 naar de nieuwste versie. Deze samenwerking is heel erg goed bevallen. De nieuwe shops draaien als een zonnetje met een boel nieuwe functies erin waarvoor voor een aantal maatwerk nodig was. Dat had soms wel wat voeten in de aarde omdat de enige extensie wel eens problemen kan veroorzaken met een andere maar dat is door OCS allemaal werkend gemaakt. Geweldig! Er wordt daarnaast heel snel gereageerd op mails en ook heel oplossingsgericht meegedacht. Dat heb ik wel anders meegemaakt. Kortom OCS is onze partner voor OpenCart en ik beveel het bedrijf aan iedereen aan!
- EBM Trading B.V.
Er zijn veel freelance OpenCart programmeurs, en we hebben in het verleden met veel verschillende gewerkt van hen gewerkt. Er zijn zijn er ook aardig wat die mooie dingen kunnen maken.Wat voor ons het verschil maakt, is de communicatie. Alexander is precies, vraagt door, koppelt terug, spreekt timelines af, en haalt die ook. We zetten Alexander in bij complexe vraagstukken, en gaat deze ook niet uit de weg. Ook komt het vaak voor dat we teveel klussen hebben, ook dan springt Alexander in om de shop in zijn geheel over te nemen, en het project te leiden. Ook hier is communicatie belangrijk, hij trekt de kar, en levert.
- Pieter Smit - Amsterdam
Toen we onze shop een nieuwe naam wilden geven en naar een hoger platform wilden gaan, heeft Alexander van OpenCartSpecia list ons daarbij uitstekend geholpen. Zijn enthousiaste om er iets moois van te maken en snelle verwerking van onze vragen is ons goed bevallen. De site draait nu al weer geruime tijd naar tevredenheid. Ook vragen tussendoor, zoals het verhogen van de responstijd, zijn snel en efficiënt beantwoord.
- Theunis Post
Al meerdere keren heeft de OpenCart Specalist wat voor mijn site gedaan. Elke keer is het super. Wanneer je een prijsopgaaf vraagt, reageert hij snel. Als je dan akkoord gaat, begint hij snel met hetgeen wat gebeuren moet. Hij denkt mee met wat het beste zou zijn voor de site, en wil echt te helpen. Achteraf neemt hij ook nog de tijd om je vragen te beantwoorden, mocht je die hebben over hetgeen wat gedaan is aan jou site. Al met al een super service!
- Sytze Zijlstra
Na jaren een webshop onder licentie gehad te hebben liepen wij tegen te veel beperkingen op. Het was daarom tijd om een nieuw site, geheel naar onze eigen wensen te laten bouwen. Na veel rondgevraagd gevraagd te hebben leek Alexander van OpenCartSpecialist ons de juiste persoon om dit te verwezenlijken. Hij wist ons te overtuigen door een heldere communicatie, geen problemen maar oplossingen te zien en onvermoeibaar te zijn ondanks onze vele vele vragen en aanpassingen. Tijdens het hele proces hebben wij zelf enorm veel geleerd van Alex, samen oplossingen bedacht en veel brainstorm sessies gehad. Met als resultaat een geheel nieuwe webshop welke aan al onze eisen voldoet, alle technische mogelijkheden heeft die wij wilden en die volledig mee kan groeien met ons bedrijf. Werken met Alexander is werken op een persoonlijke, professionele en doeltreffende manier. Een aanrader voor iedereen.
- Tim Heuijerjans
De OpenCart Specialist is een zeer goede aanbeveling waard. Wij zijn erg blij met onze nieuwe shop. Ook de "nazorg" is bij Alexander in goede handen. Heel belangrijk voor webshop eigenaars. Complimenten !!!
- Simone van der Sandt
Een mooie webshop hebben ze gemaakt met veel hulp eromheen gekregen. We krijgen redelijk snel een antwoord al zou dat soms wat sneller mogen.... Zeer goede service en duidelijkheid als iets wat langer duurt dan we zouden verwachten! Wekt veel vertrouwen op! Doe zo door!
- Yvonne
Probleem met extensie installer. Kon niets meer. OCS opgebeld en binnen een anderhalf uur was het opgelost. In één woord geweldig om te weten dat er nog bedrijven zijn die zo snel reageren en het ook terugkoppelen. Ondertussen nog advies gekregen ook. Een dikke verdiende 10 !!!
- Koos Snitjer
Prima systeem voor alle toekomstige online shops. Als je het systeem doorhebt, dan is het simpel om zelf aanpassingen te doen om je site up to date te houden. De service van OpenCart specialist is top! Er wordt meegedacht met de bouw en aanpassingen en wensen snel gerealiseerd.
- Eric Lubbers
Alexander heeft me bijzonder vakkundig en adequaat geholpen bij de migratie van mijn Opencart Webshop versie 1.5.2.1 naar de nieuwste 2.0.3.1 versie. Bijzonder prettige mailwisselingen, snel, adviserend en vriendelijk. Hij heeft absoluut verstand van zaken en elke aanpassing die moest gebeuren heeft hij prima verzorgd. Al mijn oude plugins zijn keurig mee geinstalleerd, foutmeldingen verholpen. Echt serieus top! Ik raad iedere webshopeigenaar die Opencart gebruikt om de diensten van Alexander Vaz in te huren. Prijstechnisch ook meer dan tevreden! Ik zal ook zeker in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten van opencartspecialist. Heeft iemand vragen over deze recensie schroom niet mij te contacteren!
- Martin Post Uiterweer
Na lang sukkelen met het vinden van een goede website bouwer ben ik met Alex van opencart specialist in contact gekomen. Een zeer correcte service tegen een zeer correcte prijs. Enorme openheid naar de klant toe, het bewijs dat een mooie website niet duur moet zijn. Ook als er nadien nog aanpassingen moeten gebeuren is het geen enkele moeite. We hebben besloten met Opencart Specialist te werken, omdat deze zelf een mooie website in dit programma gemaakt heeft. Als je ziet dat de designer een mooie website voor zichzelf kan bouwen, was dit de doorslag zodat hij ook een mooie voor ons kon bouwen! Een tevreden klant!
- Rik
Om onze klanten van de fysieke winkel inzicht te geven in prijs en beschikbaarheid van producten hebben we; Alexander Vaz (Opencart Specialist) gevraagd een webwinkel voor ons te maken. Zeer tevreden met het resultaat en ook na oplevering staat hij klaar met raad en daad.Bedankt!
- Hermus Watersport
Opencart Specialist is een bedrijf dat ons als OpenCart webshop gebruiker zeer goed helpt om onze ideeën te verwezelijken. Ze bieden ons hele goede service en denken echt mee om de webshop tot een succes te maken. Maken waar wat ze beloven, en realiseren dit binnen de kortste keren met succes.Bedankt, Karel
- Karel
Ik heb meerdere malen mogen samenwerken met Alexander van OpenCart Specialist. Ik heb de OpenCart Specialist ingehuurd voor de ontwikkeling van meerdere OpenCart webwinkels. OCS is kundig en werkt in hoog tempo. Dit is prettig bij de ontwikkeling van een webwinkel. Als er iets aan de hand is met de webwinkel waardoor deze niet goed functioneert zijn zij vastberaden om de oorzaak van het probleem te achterhalen en te verhelpen. Altijd met succes. Alexander is betrouwbaar en vindingrijk. Vooral betrouwbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel dus hier ben ik zeer over te spreken. Ik kan OpenCart Specialist van harte aanraden aan een ieder die een hedendaagse en solide webwinkel wil laten ontwikkelen tegen een passende prijs.
- Sander
Mijn amateurische webshop is binnen 1 week omgetoverd tot een grote professionele webshop. Alle wensen worden ingewilligd. Denkt met je mee! Prijs? ZEER GOEDKOOP! Vergeleken met andere vele malen goedkoper. Voor elk extra dingetje die je vraagt doen ze niet moeilijk over. Je hebt hier altijd je eigen contactpersoon. Heb mijn 2e webshop ook hier opgezet, ook perfect. In zeer korte tijd allemaal. Alles verloopt moeiteloos.Vertel wat je wilt, en laat alles aan hun over, en als het klaar is zal je je ogen niet geloven! PERFECT! Me 3e webshop zal weer hier worden opgezet!
- Huseyin A.
Super vriendelijke service: Altijd de juiste tools voor het systeem opencart. Heeft veel geduld voor ons gehad wegens tijd gebrek aan onze kant.Heeft goede ervaringen.
- Micheal
We had severe SSL and SEO problems on my Online Store in Finland, Helsinki. A quick call to Open Cart Specialists, followed up by an email, they got everything up and working in an hour! All our product pages are now perfectly indexed and SSL is working site wide! Even the admin panel! The payment was extremely affordableI definitely recommend Open Cart Specialists to any hobbyist and professional. 10/10.Keep up the good work, you will be hearing about us more!
- Anter Yasa
Dankzij OCS ziet mijn eenvoudige webshop er niet alleen zeer strak en professioneel uit, maar ik heb nu ook een duidelijke groei van traffic naar mijn webshop! De zoekmachine optimalisatie die OCS voor mij heeft toegepast heeft mijn webshop een dikke, duidelijke traffic en conversie groei gegeven! Bedankt voor alle moeite jongens, zeer tevreden, en mijn investering zal al snel weer terug verdiend zijn.
- Harvey
Współpraca z konsultantami przebiegła bezproblemowo. Odpowiadali na wszystkie moje pytania rzeczowo i profesjonalnie. Stworzony sklep internetowy ma bardzo ładny design.Oceniam współpracę z OpenCart Specialist na 5+! Żadnych problemów, błyskawiczny kontakt i super efekt końcowy.
- Iza
Ik wilde graag de beveiliging van mijn Opencart website verbeteren, na even zoeken op google kwam ik bij de Opencart specialist uit. Na contact met Alexander besloten deze job aan hun over te laten. Binnen een week was de beveiliging aangepakt en kon ik weer door met ondernemen.’
- Rogier - CEO
Upgrade naar de nieuwste versie van OpenCart werd snel en zorgvuldig gedaan. Vragen werden snel beantwoord via de mail en na de opdracht was OCS ook nog beschikbaar.
- Het Uilskuiken
Bardzo dziękuję za błyskawiczną pomoc. Sklep internetowy przestał działać i jako od jedynej firmy dostałem pomoc ,,od ręki,, Każdemu kto ma problem ze sklepem opencart polecam wspołpracę z tą firmą
- Adrian
In het verleden hebben we met verschillende bedrijven zaken gedaan en dat beviel ons niet. We hebben verschillende zaken laten uitvoeren door Opencart specialist zoals het upgraden van de nieuwste Opencart versie, het updaten van de modules en het advies in de SEO. Dit is allemaal vlekkeloos verlopen en ons hele klantenbestand kon worden meegenomen zonder wat te verliezen. Nadat er betaald is staan ze ook altijd klaar voor je, zonder dat ze er wat voor vragen. Dat noem ik pas service. Het advies wat we hebben gekregen is ook uitstekend. Ik zal daarom ook iedereen Opencart specialist aanbevelen. Ga zo door met deze service, voor mij zijn jullie nummer 1.
- JaggsAlarm.nl