Menu
Winkelwagen

Een van de grootste ergernissen van computergebruikers?

Een van de grootste irritaties van computergebruikers is een computer die vastloopt of te traag werkt. Het is daarom van belang dat jouw website en alle afbeeldingen en verdere inhoud snel en goed kan laden. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers vaak niet lang blijven wachten maar de website zullen verlaten als er te lang gewacht moet worden. OpenCart werkt standaard al vrij vlot in vergelijking met andere pakketten, desondanks kan enige optimalisatie geen kwaad. Wij hebben daarom veel verbeteringen doorgevoerd waardoor de website sneller zal laden.

Verminder je pageload

Verminder je pageload

Door jouw OpenCart shop door ons te laten ontwikkelen of jouw bestaande shop te laten optimaliseren zal de pageload aanzienlijk verminderen. Bij het optimaliseren van bestaande installaties maken wij gebruik van verschillende technische mogelijkheden zoals het gebruik van alle cache functies. Je ontvangt bovendien altijd een rapportage van de laadtijd voor onze werkzaamheden en het resultaat na onze optimalisatie. Hierdoor kun je zelf ook het meetbare resultaat zien. Over het algemeen zul je dit ook kunnen merken aan de bounce rate doordat er minder bezoekers afhaken.

Betere waardering door kortere laadtijd

Een snellere laadtijd wordt niet alleen door jezelf en jouw bezoekers opgemerkt, ook de zoekmachines zullen merken dat jouw website snel laadt. Dit wordt door de zoekmachines goed gewaardeerd met als gevolg een betere waardering. Je zult dan ook gemakkelijker hoger in de zoekresultaten van Google kunnen komen en vaker gevonden worden. Naast de laadtijd wordt ook een lagere bounce rate als positief beoordeeld. Je vangt dus meerdere vliegen in een klap, zowel de klant als de zoekmachine zal je belonen in de vorm van meer bezoekers en betere positie in de zoekresultaten.

OpenCart Webshop Versnellen