Menu
Winkelwagen

Meer Omzet Behalen via Amazon Marketing

Amazon is veruit de grootste speler binnen de Ecommerce wereld en mag daarom, logischerwijs, niet voorbijgegaan worden als het om platform marketing gaat. Een van de redenen dat Amazon heeft kunnen uitgroeien tot een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld heeft alles te maken met de Amazon Marketplace. En dat is precies waar OpenCart Amazon marketing van pas komt.

De Amazon Marketplace zorgt voor bijna 30 procent van de ecommerce omzet van Amazon. Op Marketplace zijn uitsluitend externe verkopers te vinden. Amazon staat toe dat iedere verkoper, indien aan de volwaarden kan worden voldaan, via de Amazon Marketplace producten mag aanbieden. Maar hoe kan OpenCart Amazon marketing ervoor zorgen dat ook jouw producten op Amazon te koop zijn? Via OpenCart kunnen wij jouw producten migreren naar de Amazon Marketplace zodat je direct kunt beginnen met het verkopen op een van de grootste ecommercekanalen van het moment.

Verhoog de omzet van jouw webshop door de inzet van OpenCart Amazon marketing!

Verhoog uw zichtbaarheid via Amazon

Jaarlijks weten honderden miljoenen mensen Amazon te vinden. Of het nu voor speelgoed, boeken of duikbenodigdheden is: Amazon wordt niet voor niets 'The Everything Store’ genoemd. Werkelijk alles is in het assortiment van de gigant te vinden. En dat is al genoeg reden om ook uw producten aan de Marketplace-variant toe te voegen.

Amazon heeft Marketplace in 2004 geïntroduceerd zodat de visie van ‘The Everything Store’ ook daadwerkelijk kon worden bereikt. Alhoewel een groot deel van de producten van Amazon dus niet zozeer door de Amerikaanse webshop geproduceerd of geleverd wordt, is het wel in het assortiment te vinden, al dan niet op een dedicated platform genaamd Amazon Marketplace.

De Amazon Marketplace is voor webshophouders nog altijd een uiterst interessant verkoopkanaal. Het is echter voor een zeer klein deel van de webshops mogelijk om eenvoudig producten te migreren naar de Marketplace van Amazon. OpenCart webshophouders hebben geluk: OpenCart maakt het juist mogelijk om dit zeer eenvoudig en snel te doen.

Via een speciaal ontwikkelde OpenCart Amazon Marketing module kunnen wij de producten uit jouw webshop dupliceren naar het verkoopplatform van Amazon. Dat wil zeggen dat je niet stuk voor stuk ieder product hoeft toe te voegen via de user interface van Amazon. Dit kunnen wij via onze OpenCart Amazon marketing module voor jou verzorgen.

Groter bereik, meer bezoekers en een sterker imago

Het spreekt voor zich dat als je besluit om uw producten via Amazon OpenCart marketing op de Amerikaanse webshop aan te bieden je waarschijnlijk ook meer zal verkopen. Er zijn nog veel meer redenen om uw assortiment op Amazon Marketplace aan te bieden.

Aanzienlijk meer mensen, lokaal of wereldwijd, zullen in staat zijn om in contact te komen met jouw merk, product of webshop. Dit zijn bezoekers die je anders nooit had kunnen bereiken om de simpele reden dat ze voor een ander alternatief waren gegaan.

Dergelijke bezoekers behoren tot een groep die je direct als winst kunt meenemen. Elke extra bezoeker uit een nieuw kanaal is namelijk een bezoeker die opnieuw bij uw webshop producten kan aanschaffen of jouw webshop bij derden aanbeveelt.

Het is daarom ook te eenvoudig om Amazon alleen te zien als een extra verkoopkanaal. Het is een kanaal dat ervoor zorgt dat jouw traffic op alle vlakken toeneemt. En daar kan je jaren later nog van profiteren.

Vlekkeloze integratie van OpenCart naar Amazon

Hoeveel producten er momenteel ook in het assortiment van jouw OpenCart webshop te vinden zijn: via onze OpenCart Amazon Marketing module is een vlekkeloze transfer van jouw producten mogelijk. Vervolgens kan je ervoor kiezen om de producten aan te passen of ze gelijk aan jouw OpenCart webshop aan te bieden. Via de eigen Amazon Marketplace kan je gemakkelijk de tekst, afbeelding of prijs van een product bewerken.

Wij helpen je graag met het realiseren van Amazon als extra verkoopkanaal voor jouw OpenCart webshop. Aangezien wij deze dienst al enkele jaren met succes aanbieden, kan je rekenen op een effectieve aanpak waardoor jouw producten al snel aangeboden worden via Amazon Marketplace.

Versla de concurrentie met OpenCart Amazon Marketing

Binnen Amazon Marketplace zal, afhankelijk van de productgroep, concurrentie aanwezig zijn. Ook hier komt onze kennis wat betreft OpenCart Amazon marketing van pas. Er zijn namelijk diverse technieken om binnen de Marketplace zichtbaarder te worden dan jouw concurrenten.

Door onder andere de titels van jouw producten en de aanwezige productteksten te optimaliseren, kunnen we jouw producten optimaliseren voor het zoekalgoritme van Amazon. Het eindresultaat is dat na verloop van tijd jouw producten hoger te vinden zijn dan die van jouw concurrenten.

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van OpenCart Amazon marketing? Dan staat een van onze Amazon Opencart specialisten je graag te woord!

OpenCart & Amazon Marketing