Menu
Winkelwagen

Meer Omzet Behalen Met OpenCart Instagram Marketing

Niets is zo belangrijk als het aantrekken van converterende bezoekers naar jouw website. En wanneer het mogelijk is om specifiek op deze groep bezoekers te targeten, kun je de omzet van jouw OpenCart webshop verhogen. Een van onze snelst groeiende services, OpenCart Instagram marketing, is hierbij onmisbaar.

Of je nu wel of niet een Instagram gebruiker bent: de kracht van Instagram mag niet worden onderschat. Alleen het afgelopen jaar groeide de dienst met meer dan honderd procent. En dat is niet alles, want diverse segmenten zijn alleen op Instagram actief.

Het is dan ook geen wonder dat wij steeds vaker worden gevraagd door webshops om OpenCart Instagram marketing uit handen te nemen. En sinds enkele jaren bieden wij deze dienst aan al onze klanten aan.

Ook jij kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar een OpenCart Instagram marketing specialist. Wij kunnen voor jou effectieve campagnes opzetten waarmee we betaalbaar jouw doelgroep kunnen bereiken.

Boor nieuwe doelgroepen aan met OpenCart Instagram Marketing

Een van de kansen die OpenCart Instagram marketing je te bieden heeft is dat er nieuwe deuren opengaan die met traditionele(re) online marketing kanalen gesloten bleven.

De eerste deur die opengaat zijn nieuwe doelgroepen. Veel doelgroepen die wel op Instagram te vinden zijn, zijn lastiger te bereiken (of zelfs niet) via Facebook en Google.

Neem bijvoorbeeld de doelgroep tussen de 18 en 25 jaar. Tot enkele jaren geleden was dit een zeer actieve doelgroep op Facebook en daarvoor Hyves. Echter is er met de groei van Snapchat en Instagram een verschuiving geweest. Ondertussen laat deze doelgroep alleen nog een hoge mate van interactie zien via Instagram.

En dat is de voornaamste reden om aan OpenCart Instagram marketing te doen. De interactie van gebruikers via Instagram is namelijk bijzonder interessant voor verscheidene branches.

Of het nu met een video of afbeelding is, de kans dat een Instagram bezoeker doorklikt is hoger dan bij veel andere kanalen. En de interactie op de desbetreffende pagina is gemiddeld ook rijker.

Effectieve targeting middels de Facebook-backend

Zoals je misschien hebt kunnen lezen bieden wij behalve OpenCart Instagram marketing ook het kanaal Facebook aan. Een van de meest waardevolle onderdelen van Facebook is het adverteersysteem. Middels dit systeem zijn we in staat om zeer diep en specifiek op bepaalde doelgroepen te adverteren.

In 2015 nam Facebook officieel Instagram over en sinds 2017 is het ook mogelijk om via het sterke systeem van Facebook op Instagram te adverteren.

Dat betekent dat wij net zo diep en specifiek op Instagram kunnen adverteren als dat wij dat op Facebook kunnen. Hierdoor is de effectiviteit van OpenCart Instagram marketing zeer hoog.

En precies de targeting is waarom wij van mening zijn dat voor het bereiken van bepaalde doelgroepen OpenCart Instagram marketing ideaal is.

Benieuwd of OpenCart Instagram marketing voor jouw doelgroep interessant is? Of wil je weten welke doelgroepen eenvoudig bereikt kunnen worden via dit kanaal? Dan komen we graag met je in gesprek!

Combineer Facebook en Instagram marketing

Alle data die uit OpenCart Instagram Marketing voortkomt, kan tevens gebruikt worden om de effectiviteit van andere marketingkanalen te verhogen. En daarmee in het bijzonder Facebook Marketing.

Aan de hand van de resultaten kunnen we namelijk nieuwe doelgroepen maken op basis van het profiel van uw huidige klanten. Deze doelgroepen kunnen vervolgens aan campagnes worden toegevoegd waardoor de campagnes in effectiviteit en waarde blijven toenemen.

Begin met OpenCart Instagram Marketing

Als een van de weinige OpenCart Instagram marketing specialisten weten wij precies waaruit een effectieve Instagram campagne moet bestaan. Door onze huidige data te combineren met marktdata, kunnen wij de zichtbaarheid van jouw webshop bij nieuwe doelgroepen verhogen.

Instagram Stories en feed

Bij Instagram kan momenteel op twee verschillende manieren geadverteerd worden. Per doelgroep en doelstelling wordt gekozen tussen Instagram Stories en Instagram Feed als plaatsing.

Op basis van onze eigen data kunnen wij je helpen bij het uitkiezen van de beste plek om uw advertentie te plaatsen. En dit doen wij aan de hand van strak ontworpen advertenties.

Daar stoppen we niet. Want OpenCart Instagram marketing geeft ons de kans om tal van advertenties te testen. Hierdoor verhogen wij verder de effectiviteit van de campagne, simpelweg door na te kijken welke advertentie het best bij jouw doelgroep scoort.

Door continu deze elementen te blijven testen weet je zeker dat je niet meer uitgeeft aan OpenCart Instagram marketing dan nodig is. En de resultaten van eerdere campagnes dragen bij aan het versterken van nieuwe campagnes.

OpenCart & Instagram Marketing