Menu
Your Cart

OpenCart Upgrade/Update Pakket naar 2.3

OpenCart 2.0 Upgrade Pakket
OpenCart Upgrade/Update Pakket naar 2.3
  €249,99
  Excl. BTW: €249,99

  Beschikbare opties:

  Het OpenCart 2.0 Upgrade/Update Pakket

  Dit pakket biedt u de mogelijkheid om uw bestaande oude OpenCart versie te upgraden naar de laatste OpenCart 2.0 versie.

  Wanneer u voor deze service kiest, upgraden wij uw OpenCart winkel naar de laatste versie met behoudt van al uw belangrijke data. Op deze manier blijft u mee gaan met de nieuwste OpenCart ontwikkelingen en profiteert u van alle nieuwe functies en mogelijkheden die OpenCart 2.0 biedt.

  Data behoudBehoud van alle belangrijke data

  Uw data is heilig en mag bij een eventuele overgang dus ook echt niet verloren gaan. Wij werken altijd met back-ups zodat er niks misgaat. Hieronder vindt u een lijst van zaken die 100% bewaard blijven bij ons upgrade pakket.

  OpenCart OCMODOpenCart 2.0 voordelen

  Bij de ontwikkeling van OpenCart 2.0 zijn er nieuwe features toegevoegd die het beheren van uw shop nog leuker maar vooral makkelijker maakt. Hieronder vindt u een lijst van de 10 beste nieuwe OpenCart features: Volledig responsive design - Nieuw admin dashboard - Extensie installer - Extra standaard betaalmethodes - Notificatiesysteem - Font awesome support - API integratie - MaxMind fraude identificatie - OCmod/virtual file modification - Bootstrap 3 integratie

  download-pakketALTIJD DE NIEUWSTE VERSIE

  Wanneer u voor deze upgrade service kiest, is het vanzelfsprekend dat u altijd de nieuwste stabiele versie van OpenCart geïnstalleerd krijgt. Door te upgraden naar de nieuwste versie van OpenCart blijft u ook meegaan met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

  Houdt u er rekening mee dat wanneer wij een basis upgrade uitvoeren van uw OpenCart winkel, dat de upgrade dan over de huidige installatie wordt geplaatst. Het standaard thema zal geactiveerd worden en alle extra custom modules/addons die geïnstalleerd zijn zullen gedeactiveerd worden.

  BELANGRIJK: Hieronder leest u wat wel en niet bewaard zal blijven tijdens de upgrade

  Gegevens die gegarandeerd bewaard blijven tijdens de upgrade naar OpenCart 2.0:

  • Klanten
  • Bestellingen
  • Producten
  • Categorieën
  • Reviews
  • Nieuwsbriefabonnees
  • SEO Url’s
  • Taalinstellingen
  • Afbeeldingen
  • vQmod Systeem Update

  Gegevens die we NIET kunnen garanderen/meenemen tijdens de upgrade:

  • Custom templates. Templates van oudere versies kunnen niet bewaard blijven omdat deze incompatibel zijn met de nieuwe OpenCart versie. De standaard OpenCart thema zal geactiveerd worden of u kunt gebruikmaken van de template installatie-optie. Dit betekent dat u ons de bestanden toe kunt sturen en wij verzorgen de volledige installatie en configuratie ervan.
  • Custom modules/addons van andere ontwikkelaars. U zult contact moeten opnemen met de ontwikkelaars van de module om te zien of deze al een versie beschikbaar hebben voor OC 2.0
  • Upgrades van 1.4.x en 1.5.x versies zullen hun moduleposities verliezen en zullen opnieuw ingesteld moeten worden. Het module systeem is na OpenCart 1.4.x en 1.5.1 veranderd.

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
  Slecht Goed
  Captcha