Menu
Winkelwagen

Welkom bij OCS

Jouw webshop simpel, professioneel en winstgevend
Jouw webshop simpel,
professioneel en
winstgevend
Welkom bij OpenCart Specialist.

Over Ons

Sluit je aan bij talloze andere bedrijven en ervaar meer sales, betere klantenbehoud en meer vrijheid met uw volledig geautomatiseerde OpenCart webshop. Wij maken uw winkel makkelijker, sneller en efficiënter dan u ooit zou kunnen voorstellen.
Wij hebben talloze OpenCart webshops gebouwd en herbouwd. Onze gecombineerde ervaring van meer dan 13 jaar zorgt ervoor dat perfectie altijd bereikt wordt, ongeacht welke uitdaging.
Wij weten wat werkt. 

    

    

Of u nu van plan bent een geheel nieuwe winkel op te zetten, uw huidige winkel te optimaliseren, te upgraden, hulp nodig hebt bij het implementeren van een module of iets daar tussenin... Wij zijn volledig tot uw dienst.
Ons team is altijd klaar voor nieuwe uitdagingen en is enthousiast om elk nieuw project aan te pakken. We hebben een breed scala aan klanten van over de hele wereld en we hebben altijd een passie voor het werken met een nieuwe startende onderneming of het uitbreiden van een al gevestigd bedrijf.

OpenCart Specialist stelt haar diensten beschikbaar voor iedere ondernemer.
Wij kunnen ook jouw nieuwe partner zijn in het creëren en onderhouden van jouw webshop.

10+
10+
Jaar in het vak
200+
200+
Succesvolle
projecten
50+
50+
Bediende landen

   

Wat we voor jou kunnen betekenen

Door de jaren heen heeft OpenCart Specialist ontzettend veel OpenCart kennis opgedaan. We hebben gezien wat werkt, maar wat we nog veel meer hebben gezien is wat niet werkt. Hierdoor zien wij vrijwel altijd direct in een oogopslag wat wel, en niet goed is aan jouw webshop. Als je nog geen webshop hebt dan bouwen wij voor jou een webshop die makkelijk te gebruiken is, er professioneel uitziet en bovenal converteerd.

    

    

Heb je nog vragen?

Of je nou opzoek bent naar een geheel nieuwe OpenCart installatie, gratis advies, of hulp bij je huidige shop: Aarzal niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zullen blij zijn jou te helpen bij het opzetten van jouw (nieuwe) online business! Waar je vraag ook over gaat, wij hebben altijd een passend plan van aanpak.

Feedback

Onze tevreden klanten

Klanten Beoordelingen