Menu
Winkelwagen

Welkom bij OCS

Wij creëren moderne, opvallende en professionele OpenCart webshops.

AsbasComputers.nl

AsbasComputers.nl

Asbas Computers is OCS haar oudste en trouwste klant. Al diverse keren hebben wij de website mogen updaten naar de nieuwste versie. Asbas Computers is door ons uitgebouwd tot een high-end OpenCart webshop bestaande uit 4 multistores. Het unieke design is ook door OCS geimplemeneerd.

Bike.nl

Bike.nl

Van Magento is bike.nl overgestapt naar OpenCart en OCS heeft de volledige transitie + redesign geleid. De volledige webshop is opnieuw gebouwd en redesigned (door extern bedrijf) met alle vereisten volledig geimplementeerd. De volledige ontwikkeling heeft maar ± 3 maanden geduurd.

Caravanspiegels.nl

Caravanspiegels.nl

Caravaspiegels.nl is een OpenCart multistore bestaande uit 6 winkels. OCS heeft de volledige upgrade van versie 1.5 uitgevoerd + implementatie van het aangeleverde unieke design. De verreisten voor dit projecten waren extreem veel eisend maar des ondanks heeft OCS het project tot een succesvol eind gebracht.

Kwarto.be

Kwarto.be

Kwarto.be is reeds meer dan 20 jaar een gevestigde waarde in de wereld van kantoorartikelen. Met hun 11 filialen en meer dan 30.000 producten zijn zij bereikbaar in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. OCS heeft de volldige upgrade + redesign uitgevoerd.

Blackoutmusic.nl

Blackoutmusic.nl

De dj’s van BlackoutMusic.nl benaderde OCS voor de volledige upgrade van hun verouderde website. Naast de onderhoud verzorgt OCS ook de hosting en diverse security updates.

Lisadore.com

Lisadore.com

Lisadore is de internationale verkoper van dansschoenen. OCS heeft hun nieuwe OpenCart-webwinkel gebouwd en gehost. Ze verhuisden van een oude online winkel op maat naar OpenCart.

Budget-Laptops.nl

Budget-Laptops.nl

Budget-Laptops is onderdeel van Asbas Computers en maakt deel uit van hun Multistore installatie. Het design is door een extern bedrijf aangevelerd en door ons omgezet naar een professioneel en werkend OpenCart template.

Swedluxury.se

Swedluxury.se

Swedluxury.se is de Poolse afzuikapproducent in Zweden. OCS werd benaderd voor de volledige upgrade + implementatie van het unieke aangeleverd design + diverse andere maatwerk taken. Naast de upgrade verzorgt OCS ook de hosting en andere maandelijkse onderhoud taken.

LaptopCentrum.nl

LaptopCentrum.nl

Laptop Centrum

Unifashion.nl

Unifashion.nl

Unifashion is een online kledingzaak gespecialiseerd in de streetwear fashion voor mannen met als motto “Be Unique Be Yourself”.  Niet alleen de kleding maar ook de wensen van Unifashion waren zeer “unique”. Wij hebben voor Unifashion dan ook meerdere unieke maatwerk opties mogen ontwikkelen alsmede de upgrade naar OpenCart 3.0. Tevens heeft OCS het design van de website naar volle tevredenheid weten te realiseren.

Diameter.pl

Diameter.pl

RefurbishedNotebooks.nl

RefurbishedNotebooks.nl

Refurbished Notebooks

Portfolio