Menu
Your Cart

Portfolio

   

Jou de beste OpenCart shop te bezorgen. Dat is ons einddoel
Hier is een selectie van door ons gebouwde OpenCart webshops. Wij creëren moderne, opvallende en professionele OpenCart webshops. Neem een kijkje in ons OpenCart portfolio hieronder en aanschouw het zelf.
OpenCart ontwikkeling process. OCS webshops.
We hebben een breed scala aan internationale klanten en genieten van de diversiteit aan samenwerkingen. Van succesvolle bedrijven tot kleine start-ups. Het meedenken en adviseren maakt het extra leuk.

Unifashion.nl

Unifashion.nl is een high-end OpenCart multistore webshop met zeer veel maatwerk.
OCS heeft de complete upgrade verzorgd van A tot Z. Zo hebben wij ook het volledige responsive thema en design verzorgd.
Wij zijn er zeer trost op unifashion.nl in onze portfolio te mogen presenteren.

Laptoppowerbank.com

Mobisun B.V. benaderde OCS voor de bouw van hun nieuwe 1 product webshop.
OCS heeft de volledige bouw van A tot Z verzorgd, als ook het volledige responsive thema ontwikkeld.
Mobisun designer leverde het ontwerp aan, OCS implementeerde het.

Buttonsmaken.nl

Buttonsmaken.nl was een van de meest complexe upgrade opdrachten die we ooit hebben uitgevoerd. Deze shop heeft een geintegreerde designer tool waarbij gebruikers zelf hun buttons kunnen ontwerpen en bestellen.

KiddyColors.com

Een zeer stijlvolle webshop in kinder en verjaardagslingers. Met de slinger tool kan je een voorbeeld typen van hoe je slinger eruit kan komen te zien.
WIj hebben de upgrade naar 3.0 verzorgd samen met het unieke design.

Fitnessyogashop.nl

Fitnessyogashop.nl is een volledige multistore installatie samen met Fitnessyogashop.be.
De shop werd in eerste instantie door een andere partij ontwikkeld maar wegens grote groei van de shop werd OpenCart Specialist ingeschakeld om de shop volledig opnieuw op te bouwen en er een zeer professioneel geheel van te maken.

Appelboom.com

Pennenspeciaalzaak Appelboom is een begrip in Het Gooi en omstreken.
Appelboom.com is een van OCS’s meest trouwste klanten. Zo hebben wij al 2x de webshop mogen upgraden wegens grote internationale succes.

Bikefactory.nl

De eigenaren van Bikefactory.nl hebben ons benaderd voor de realisatie van een compleet nieuwe webshop ter vervanging van hun oude webshop.
Ontwikkelings periode was 4 weken en direct na lancering begon deze shop extreem goed te draaien! Wij zijn blij hun een professioneel systeem te hebben geleverd en wij blijven de onderhoud uitvoeren.

Blackoutmusic.nl

De DJ’s van Black Sun Empire schakelde OCS in voor de complete upgrade naar OpenCart 3.0. Daarnaast hebben wij ook de volledige redesign van de shop uitgevoerd en diverse maatwerk modules geinstalleerd.